Litt om planer etc

Vi starter med sangene til Allsang Uten Grenser mandag 25. mars, og først ut er How deep is your love og Cheerio. Det må bli noen små endringer i damestemmene når våre tre tenorer skal være Gibb, Gibb & Gibb. Tenorene som ikke er med i The Bee Gees denne gangen, synger den underste tenorlinjen i koret.  Jeg legger stemmefordelingen for damestemmene under her. Har latt alle som har sunget den før få samme stemme som sist.  Musescore er snart klar på begge sangene. Legger ut NWC på hjemmesiden så lenge, samt PDF av Cheerio. How deep på korrekturleses før jeg kan lage ny PDF.

Vi jobber parallelt litt med noen sanger til neste års storkonsert. Fortsetter derfor med Waltz of the flowers. Til mandag må alle kunne taktene 1-37(det vi øvde på sist mandag), Så går vi videre med noen takter til neste gang. Det er overkommelig å pugge noen takter ad gangen, håper jeg. Dette er antagelig en sang som trenger litt panserpugging..

Jeg har endret arrangementet for Allsangen litt. Ikke alt er klart ennå, men jeg legger div i arrangementet etterhvert som brikkene faller på plass. Husk å melde deg på! Gjør det i dag, så glemmer du det ikke..

Vi har mye moro i vente 🎶

Stemmefordeling(damer) på  How deep is your love

Sopran Mezzo Alt
1.    Silje

2.    Vera

3.    Kristin

4.    Eirin

5.    Kari K

6.    Synnøve

7.    Hilde-Kari

8.    Monika

9.    Kari M

10. Unni

11. Grete(ikke med nå)

 

1.    Trine

2.    Sonja

3.    Hanne M

4.    Inger

5.    Kari BS

6.    Unni

7.    Turid

8.    Johanne

9.    Hanne N

10. Birgit

11. Agnete

12. Therese(Ikke med nå)

1.    Une

2.    Anne Margrethe

3.    Hilde

4.    Kjersti

5.    Live

6.    Rigmor

7.    Hege

8.    Esther

9.    Camilla

10. Ragnhild

11. Kirsten(ikke med nå)