Dirigenten

Inger Torbjørnsen er en dirigent det er lett å bli glad i. Inger er ambisiøs og setter krav og gir seg ikke før det låter bra. Likevel er sangøvingene aldri kjedelige. Dirigenten vår har nemlig et sjeldent godt humør som smitter over på koret. Du kan være sliten og trøtt når øvinga starter. Når øvinga er over, er overskuddet på plass igjen og humøret på topp!

Inger mener at et kor aldri skal stå rett opp og ned å synge med korpermen foran nesa. Et medlem i ÅsEnsemblet må pent lære sangene utenat. Når både tekst og noter sitter og permene kan ligge i veska, det er da vi kan lage musikk av sangene våre, sier Inger. Dette gjør at vi også kan bevege oss på scena når vi synger. Derfor er ÅsEnsemblet kjent som koret som aldri står stille.

Kontaktnettet til Inger i sang- og musikk-Norge skaffer oss mange gode instruktører til korseminarene våre og gode musikere til konsertene. Som om dette ikke er nok- Inger lager også korarrangement selv av fine sanger som koret ønsker å synge. 

Har du lyst til å bli medlem? Kontakt Inger på epost: inger.torbjornsen@gmail.com Som i mange andre blandakor, er basser og tenorer spesielt velkommen!