Info om fremdriften i ÅsEnsemblet

Hei korister i ÅsEnsemblet. Som dere sikkert er kjent med, er smittevernreglene som ikke tillater korsang innendørs forlenget til 19. januar. Vi har hatt et kort styremøte i dag og blitt enige om følgende:

  • Vi opprettholder dato for vårkonserten til 16 og 17. april, samt øvehelg 13. og 14. mars.
  • Dersom det viser seg umulig/vanskelig å gjennomføre vårkonserten med publikum innendørs, utsettes den til 18. juni. Da kombinerer vi konserten med allsangkonserten vi har fastsatt samme dato. Det vil da bli en avdeling til ÅsEnsemblet og en avdeling til publikum.
  • Øvelsene frem til 19. januar blir på zoom. Det betyr at det er vanlig oppmøte med fremmøteføring fra mandag 11. januar.
  • Vi øver fra kl 18:30 til 20:00, 2 sanger hver gang. Jeg legger sangene i kalenderen og dere skriver ut/laster ned noter fra Notearkivet på hjemmesiden. Det er laget musescorefiler til alle sangene samt link til originalinnspilling/innspilling av samme arr på de fleste.

Jeg har forståelse for om noen er lei og slitne av digitale øvinger. Men det er dessverre den eneste måte vi kan treffes på ft. Når vi øver stemmevis på sangene disse ukene fremover, er vi klare til å lage vakker musikk av det når vi engang kan møtes igjen. Så det er vel anvendt øvetid. Og hyggelig å «ses»😊

Vi har noen nye sangere i høst, og de siste har ikke engang fått anledning til å treffe koret. De er imidlertid med i gruppen på Facebook og på hjemmesiden vår. De har lastet ned Musescore og er allerede i gang og øver. Det er fint om stemmelederne følger dem ekstra godt opp. Viktig at de føler seg både velkomne og føler at de mestrer det vi jobber med stemmevis ft.

Ses mandag kl 18:30 🎶