Info ang Allsangen, øvelsene fremover mm


Hei korister i ÅsEnsemblet.

Som jeg informerte om på Zoom i kveld, så ser vi oss dessverre nødt til å avlyse «Allsang Uten Grenser» i år. Det er fortsatt en krevende smittesituasjon, og vi har signaler om at det kan ta tid før det lettes på restriksjoner slik at vi kan øve fysisk og få synge for publikum. I beste fall ville vi kanskje fått tillatelse til å ha 50 publikummere i Borggården.

Vi satser på at alle er vaksinerte til høsten, og at det da vil være mulig å gjennomføre «Høstkonsert» i kinoen. Vi opprettholder konsertdatoen tirsdag 7. september samt øvelsene på mandager fra 16. august. I tillegg må alle stemmegrupper ha avholdt egne stemmeøvelser før vi møtes i august. Dere får dato og mer info fra stemmeledere etterhvert.

Dersom det tillates å møtes i små grupper etter pinse, vil jeg organisere gruppeøvelser med det antall vi tillates, ute eller inne. Jeg kommer tilbake med informasjon så fort vi vet mere.

Dersom det ikke tillates å møtes fysisk ute eller inne i små eller større grupper, velger vi å avslutte korøvelsene før sommerferien. Vi tror det blir vanskelig å holde motivasjonen oppe for å øve digitalt i juni når sommersola lokker utenfor vinduet.

Med tungt hjerte melder jeg også at det ikke blir noen felles sommeravslutning i år ☹️  Til det er smittesituasjonen for usikker. Vi tar det igjen til høsten, enten som en høstfest eller at vi tar’n helt ut på seminaret i september. Info kommer fra festkomiteen når vi vet mere.  

En gladnyhet fra Hanne N: Det blir KorPils på Zoom fredag 28. mai kl 18🍺   

Ønsker dere alle en fin 17. mai! Husk at uansett hvor du er; i en leilighet, på en fjelltopp, på balkongen/terrassen, i huset eller i hagen din, så må du reise deg og synge med på «Ja, vi elsker» etter saluttene fra festningsverkene klokka 12. Da synger vi sammen alle i ÅsEnsemblet og med hele Norge. Hurra for 17. mai 🇳🇴

Tusen takk for tålmodighet og engasjement ved stemmeøvelser på Zoom i vårsemesteret 🥰  Forhåpentligvis er det over og ut med digitale korøvelser når vi starter til høsten. Vi trenger å møtes fysisk for å lage musikk, og vi trenger koret vårt 🎶

Klem fra Inger