Øvinger i januar

Hei alle sammen.

 

Jeg sa i forrige mail og Facebookinnlegg at vi skulle komme med mere info på nyåret. På styremøtet i dag ble vi enige om at det kan være greit for dere med litt forutsigbarhet rundt øvelsene etter jul, i alle fall de første ukene i januar.

 

Nå er det som kjent slik at gjeldende smittevernregler vil vare frem til 12. januar. Det betyr at ÅsEnsemblet ikke kan øve fysisk med de rammebetingelsene vi har mht rom- og avstandskrav. Det blir derfor ingen øving 3. eller 10. januar. Vi har fra tidligere avtalt øving fredag 14. og lørdag 15. januar. Hold av disse datoene inntil videre. Det er tvilsomt om det blir full åpning allerede 13. januar, men dersom vi øyner mulighet for å få til vårens forestilling, vil vi øve den helgen.

 

Som jeg nevnte er vi åpne for at det kan bli utsettelse. Vi har derfor kontaktet kinoen og fått avtalt leie høsten 2022. Selve forestillingen vil ved utsettelse bli i uke 41. Ikke ideelt mht høstferie uke 40, men kinoen er opptatt med konsert lørd 22. okt(Woodstock). Uken etter vil vi komme i konflikt med øving til Desembernatt.

 

Det vil bli flere øvehelger til høsten dersom vi må flytte forestillingen. De de datoene kommer vi tilbake til når vi vet sikkert om det blir utsettelse.

 

Nok en gang: Hold motet oppe og sangstemmen varm 🎶

 

Ønsker dere alle en riktig god jul 🎄