Nå starter vi snart opp med sang igjen!

Hei alle sammen. Vi hadde styremøte i går kveld, hvor hovedsaken var Festivalfeber og når/om den kan avvikles. Vi diskuterte lenge og inngående de ulike alternativene, og vi gikk nøye igjennom både fordeler og ulemper ved alle alternativene. Vi endte opp med å velge gjennomføring av Festivalfeber som planlagt i mars/april i år. Jeg har gått igjennom manuset inkl sangene, fordelt scener og sanger på ulike øvedager, for å sjekke ut om vi klarer å gjennomføre det på de ukene/månedene vi har til rådighet. Det bør fint kunne gå. Du finner fordelingen og annet i kalenderen på hjemmesiden i løpet av dagen.

 

 

Vi er klare over at det kan blir noe sykdomsforfall spesielt i februar. Men vi har tro på å være «vikarer» for hverandre, dvs lese replikkene for den som ev ikke er tilstede. Nå lettes det veldig opp fremover spesielt i forhold til karantenekrav og til å være hjemme når du ikke har symptomer. Antagelig vil mange bli smittet av Omikron fremover, men erfaringene med denne varianten tilsier at man ikke blir veldig syk og kanskje ikke blir lenge borte fra koret. Vi må rett og slett tåle at noen blir syke fremover, dvs at ikke alle er på alle øvelser(pga sykdom). Dette får vi til!

 

Vi gutser på! Det blir mye øving på dere fremover, men vi har jo korhvilt så lenge nå at det sikkert er mye krutt å brenne disse to månedene 😄  Vi erfarte jo også at mye av skuespillet satt da vi øvde på seminaret. Det gjenstår å terpe og perfeksjonere sanger/scener og få det til å henge sammen som en forestilling. Tomas(evt en vikar innimellom) kommer på alle øvelser og i helgene. Det samme gjør Olav/pianisten.

 

Styret ville understreke at dersom jeg av helsemessige årsaker likevel ikke klarer å gjennomføre, må vi avlyse. Men jeg har tro på at helsa holder, ellers hadde jeg ikke gått for dette alternativet. Jeg har selvsagt diskutert det med min hjertelege, som støtter meg i dette så fremt det er lystbetont og overkommelig. Men vi konkluderte også med at dersom vi av ulike årsaker likevel ikke får dette til i mars/april, så erklærer vi Festivalfeber død og begravet. Trist, men vi tror ikke det er mulig å holde på motivasjon og innsats for denne et år til.

 

Det betyr at vi starter opp med ordinære øvelser/koreografi mandag 7. februar og vi bruker de helgene som er satt av og som ligger i kalenderen(12. og 13. februar samt 12. og 13. mars). Jeg har i tidligere innlegg bedt dere holde av alle helgene og håper alle har gjort det. Fk helg blir det ikke koreografi som det har fremgått av planene, men isteden oppfordres alle arbeidsgruppene til å møtes. Dere må gjøre opp status og lage fremdriftsplan frem mot konsertuka(uke 13). Gruppelederne tar ansvar for å innkalle.

 

Fk mandag(31. januar) blir det som nevnt ovenfor ikke ordinær korøvelse (pga at jeg ikke kan begynne så tidlig), men alle grupper skal ha stemmeøvelser. Dere jobber med sangene til Festivalfeber. Regner med at stemmelederne har oversikt over hva som trengs å øves i de ulike gruppene, og har også ansvar for å innkalle og gjennomføre. Husk å øve Prinsessen og sjamanen, det er den vi har øvd minst på.

 

Øvelsen vil bli utvidet alle mandagene, dvs vi øver fra kl 18-22.  

 

Vi er usikre på om vi kan gjennomføre øving i vinterferien(uke 8). Jeg har lagt ut påmelding til denne øvelsen i kalenderen. Fint om dere klikker dere inn og svarer ja eller nei litt raskt. Det er viktig for detaljplanene om vi er mange nok til å øve denne mandagen.

 

Det kommer noen endringer i Restspillene, den må selvsagt oppdateres litt. Men sangene tilknyttet scenen blir som de er.

 

Årsmøtet er utsatt til 2. mai, vi trenger alle mandagene til øving.

 

Jeg håper dere har beholdt motivasjonen, og klarer å glede dere over at vi endelig skal få forløse dette særdeles langdryge prosjektet. Vi har holdt på med dette i mer enn 4 år.

 

Jeg gleder meg veldig til å treffe dere igjen og starte opp med sang igjen 🎶