Ang øvehelgen 12. og 13. mars

Hei. Jeg har i samarbeide med Tomas laget en plan for lørdag og søndag. Legger den ved i Facebookgruppa også ligger den i OneDrive. Den er ikke hogd i stein, så det kan bli endringer.

 

NB! Vi skal IKKE ha kostymer i helgen likevel. Det blir for mye å ha fokus på og det tar for mye tid, spes lørdag når bandet er sammen med oss. Vi jobber med kostymer og skift mandag i stedet for.  

 

Lørdag før lunsj blir det bare fokus på sang sammen med bandet. Alle må selvsagt kunne sangene/stemmene sine. Viktig at vi får sangene på plass nå. Vi gjør altså ikke koreografi, bare sang. Selvsagt ingen noter eller jukselapper/tekster. Bare konsentrasjon om fremføring av sangen og timing med bandet.  Det samme gjør vi første del av søndag, men da bare med Olav.

 

I lunsjen blir det mulighet for møte i arbeidsgruppene fra kl 13:30, og mulighet til å snakke med Tomas om ting dere lurer på i gruppene

 

Så blir det antagelig gjennomkjøring med lys og lyd søndag kl 16-18 istedenfor lørdag. Vi håper vi slipper å bruke av bandets tid til det, og bandet kan ikke øve med oss søndag.

 

Mandag må alle hormonene møte kl 17:30 på musikkrommet. Vi øver en time på Book of Hormons. Den må vi få helt på plass nå. Meld meg om du absolutt ikke får det til. Da må vi ev ta det i etterkant av øvelsen, for alle må være med på denne hormonøvelsen. Resten av koret møter kl 18:00, og forbereder gjennomkjøringen mht kostymer, plasseringer etc. Fra kl 18:30 kjøres hele forestillingen så langt vi rekker(med kostymer).

 

Håper alle gleder seg til masse moro i helgen 💃🏿 🕺🏿🎶