Litt info om oppstarten i august.

Hei alle sammen. Mange av dere har fortsatt ferie, mens noen er hjemme og tilbake i hverdagens tredemølle. Sender dere litt info om ting dere kan ta tak i/øve på når dere er klare for ÅsEnsemblet igjen.

Vi skal synge i bryllupet til Esther og Stein-Erik lørdag 22. august. Sangene vi skal synge er «To make you feel my love», «Take me home», «Only you”, og “Optimist”.  Det er laget Musescore på alle sangene og de ligger både i Notearkivet på hjemmesiden og i appen.

Det er viktig at dere melder dere på, slik at de vet hvor mange stoler/plasser de skal sette av til koret. De vil overholde smittevernreglene med 2 og 1 meters avstand. Foreløpig er bare 8 stk påmeldt (Kristin, Hanne M, Kari M, Hilde, Johanne, Odd Arne, Finn og Torstein(usikker pga annet arrangement samme dag)) og vi må være flere for å kunne synge for dem. Så skynd deg å melde deg på 😊  Det blir stas å synge i bryllupet til to av våre egne korister. Det første i ÅsEnsemblets historie.

Vi starter opp 17. august, og denne øvelsen går med til å øve/perfeksjonere bryllupssangene. De skal synges acapella.

I uken før(uke 33) må alle stemmegrupper ha stemmeøvelse og synge igjennom sangene vi skal synge i bryllupet. Stemmegruppene bør streame til de som ikke har anledning til å møte. Alle må kunne sangene når vi møtes den 17. august

Vi vet fortsatt ikke hvor vi skal øve i høst, dvs øvelokale er ikke avklart ennå. Fortsatt usikkert hvordan øvesituasjonen for kor blir fremover. Men jeg antar korforbundet kommer med nye oppdateringer før korene starter opp i høst. Sender dere info så fort vi vet mere.

Kos dere og nyt sommerdagene 🏖

Sommerhilsen fra Inger 🌞