Velkommen til høstens korøvelser!

Endelig er det tid for korøvelser igjen 🎶

Dessverre sliter vi fortsatt med Covid-19-smitte og har derfor en del regler å forholde oss til, og noen begrensninger. Vi må gjøre det beste ut av situasjonen, og ha korøvelser slik det anbefales. Det er derfor viktig at vi overholder disse reglene:

  • Alle som har vanlige eller mer sjeldne koronasymptomer(feber, tørrhoste, uvanlig tretthet, smerter i kroppen, sår hals, hodepine, tap av smaks- eller luktesans, diaré, øyekatarr, utslett på huden eller misfarging av fingre eller tær) må ikke møte på øvelser. Vi streamer øvelsene via Facebook til dere som ikke har anledning til å møte
  • Alle som har vært utenlands eller i Indre Østfold(så lenge smitten er så stor der) bes om ikke å møte på korøvelse før det har gått 10 dager, såkalt «korkarantene». Dette er etter anbefalinger fra Korforbundet. Vi har flere korister i risikogruppene og må være ekstra forsiktige.
  • Vi følger samme smitteregime som før sommerferien. Det betyr at dere blir møtt av Torstein utenfor øvelokalet på første øvelse, går inn etter en liste han har. Dere må sprite hendene før dere går inn i lokalet. Inne i lokalet vil dere bli møtt av Joakim som viser dere til plassene dere har blitt tildelt. Dere vil ha samme plasser hver øvelse. Følg samme prosedyre når dere går ut og inn pausen, dvs gå ut i motsatt rekkefølge. Etterhvert går denne inn- og utslusingen av seg selv.
  • Ta med egen antibac til å ha i lommen i fall du skulle trenge det under øvelsen.
  • Husk riktig hostehygiene!
  • Dere må gjerne bruke stolene der vi er, men dere må selv rengjøre de etter øvelsen. Derfor lurt å ta med egen stol, om dere har mulighet til det.
  • Vi skal ha stemmeøvelser på ulike (klasse)rom. Da må dere ta med stolene dit og ikke berøre annet enn egen stol.
  • Ingen må røre pianoet under øvelsen, det skal kun berøres av dirigent eller repetitør

Det blir bryllupssang lørdag 22. august. Esther og Stein Erik har sjekker med myndighetene og fått klarsignal for arrangementet. Vielsen foregår ute, og vi har god plass. Vi øver på bryllupssangene mandag 17. august. Likevel fint om alle kommer, dvs også dere som ikke kan være med på feiringen. Sangene skal vi bruke senere.

Musikkfest Oslo 29. august er avlyst. Dermed blir det øving av julesanger fra mandag 31. august.

Vi har to nye sangere som jeg gleder meg til å presenter for dere.

Jeg gleder meg veldig til å starte med korøvelser IRL igjen, og sier som Tone Sofie Aglen sier i VGs kommentar «For er det noe pandemien har lært oss, bortsett fra å vaske hender, holde minst en meter avstand og holde seg hjemme når man er syk, er det at folk trenger folk. Digitale konserter og lønningspils på Zoom var morsomt i cirka tre uker. Et undervurdert aspekt ved kulturopplevelser er å oppleve de sammen med andre. Vi kan sikkert ha gode møter og forelesninger digitalt, men noe grunnleggende forsvinner.»

 Velkommen på Kroer Vel mandag 17. august kl 18:30😊