Dirigenten informerer

God vinterferie!

Nå ligger siste versjon av «Book of Hormons «i notearkivet og i Musescore, dvs etter at vi tok inn Ansten/Daddy Cool. Og så har jeg byttet en note mellom tenor og baryton i takt 20 «Go West».

Det var veldig nyttig å blåse igjennom en del sanger i går. Det gjorde meg klar over hva vi må jobbe godt med. Vi har to øvelser igjen for å få inn de siste sangene, og innser at vi ikke rekker øve inn noe nytt. Dvs vi dropper i første omgang «I will always love you». Greit å ha noe nytt til Allsangen også..  Noen sanger kan blir kortet ned, f eks avslutter vi Some Nights etter takt 57(dvs til del F). Ikke øv lenger… Info om andre nedkortinger kommer, samt detaljert info om hva vi øver de neste to mandagene

Vi setter regi/koreografi på de siste scenene/sangene 7. og 8. mars. Det betyr at da må alt kunnes utenat. Mandagsøvelsene mellom 7./8. og 28./29. mars vil brukes til repetisjon av det vi har jobbet med i koreografi/regi-helgene. Sistnevnte helg skal brukes til å sy alt godt sammen. Jeg driver og diskuterer med Tomas ang hvilke sanger som må ut. Jeg melder dere muligens etter manusmøtet i kveld. Vet det blir noen skuffelser, men «Kill your darlings» er viktig i denne fasen. Og de vi tar ut, vil vi bruke på Allsangen både i Ås og Kolben, samt ved senere forestillinger. Ingenting er bortkastet øving.

Vi må være supereffektive på øvelsene fremover, og det betyr at det ikke vil legges til rette for å mene så mye om hvordan ting skal være, øves inn etc. Jeg er takknemlig for engasjement og tilbakemeldinger/synspunkter, men jeg ønsker at dere tar det med meg alene i pausene. Mange avbrytelser stjeler tid og er til irritasjon for de som bare vil øve/synge sammen.

Så minner jeg om at Monika er koreografiansvarlig. Hun  ber dere om råd når hun trenger det. Ellers må vi lytte til det hun mener er riktig😀Repetisjon av koreografi syns jeg går mye bedre i år, mindre kaos. Bra jobba, Monika!

Jeg syns dere gjør en kjempejobb med øvingen, og dere synger veldig bra.  «Festivalfeber» skal bli det beste vi har gjort ever! Nå gjenstår bare siste innspurt, fra eneøving hjemme, stemmeøvinger og sceneøvinger til arbeide i de ulike arbeidsgruppene. Og så skal vi lage musikk sammen på øvelsene🎼

Tradisjon vår med å gjøre hverandre gode er fortsatt viktig. Det skal være både gøy og utfordrende å synge i ÅsEnsemblet😀

Tillater meg å ønske at dere setter av litt tid til øving i vinterferien også…. Har noen grupper ønske om å øve mandag på ungdomsskolen, meld til Joakim. Jeg har nøkkelkortet, om dere trenger det.

God vinterferie!