Dirigenten informerer

Send info til alle dine venner om Festivalfeber!

Torstein har forfattet dette vi kan dele til alle våre venner via mail eller annet. Jeg har sendt til alle som tidligere har kjøpt billett via Superinvite, samt til dirigentvenner og bedt de dele til sine korister. Kopier og send til alle venner og bekjente. Nå må vi selge billetter! 
 
Dampende Festivalfeber herjer i Ås i april
 
Du var antagelig en av de mange som storkoste seg i Ås Kinoteater i april for snart to år siden. ÅsEnsemblet raljerte den gang med den urbaniserte, grønne kommunen i den satiriske framtidsvisjonen Lås Ænsles.
 
Nå forbereder showkoret en minst like spektakulær forestilling som tar for seg fenomenet festivaler.
Det finnes knapt en avkrok i dette landet som ikke arrangerer en festival eller to for mer eller mindre spesielt interesserte i løpet av året.
 
Festivalfebertar deg med inn i miljøer du knapt trodde eksisterte. Vi presenterer blant annet en håndfull av dem som knapt har rukket å komme seg hjem til Norge etter den legendariske Woodstock-festivalen for mer enn 50 år siden.
Nok en gang byr ÅsEnsemblet på et show med selvskrevet manus og en parade av velkjente coverlåter fra flere tiår, akkompagnert av det Drøbakbaserte bandet Dr.Øbak, og fremført av 40 sangglade kvinner og menn.
 
Også i år har vi Norges fremste showkoreograf med på laget. Tomas Adrian Glans har for fjerde gang tatt på seg jobben med å få amatører til å fremstå med tilnærmet profesjonell eleganse på scenegulvet i Ås kinoteater.
 
ÅsEnsemblet er i hardtrening. Vi gleder oss til premieren, torsdag 23. april. Koret regner med å se deg i salen under en av de fire forestillingene som spilles frem til og med lørdag 25. april.
 
For å sitere The Rolling Stones, og uten sammenligning for øvrig: «It´s only rock´n roll, but we like it…»
 
Link til billettkjøp her: https://ebillett.no/90021400000000?page=1