Info om øvehelgen

Hei. Nå er det like før vi skal ha det gøy sammen i to hele dager 😊 

 

Planen er å sette relativt mye koreografi på Does your mother know, Jolene, Despacito og The sound of silence. Men vi skal også se på hva kan gjøre med de andre sangene, hvilke forflytninger vi vil gjøre samt helheten.

 

Vi starter lørdagen med å øve/synge igjennom Does your mother know, Jolene og Brothers in arms. Da er det bare Ola og meg. Kl 12 kommer Tomas og starter med å sette koreografi på Does your mother know. Vi har lunsjpause fra kl 13-14.  Deretter jobber vi med Jolene.

 

Søndag starter vi også med å øve sammen med Olav et par timer. Da øver vi Despacito og Sound of silence, samt andre sanger vi trenger gjennomkjøring/øving på. Kl 12 kommer Tomas og setter koreografi på disse to.

 

Til slutt vil vi synge hele konserten, slik at vi kan se hvilke sanger vi trenger å ha noe enkel koreografi ev forflytninger på. Vi har jo en helg til, så Tomas vi prioritere å jobbe skikkelig med de vi skal ha mye koreografi på først. Erfaringsvis tar det 2-3 timer pr sang, ifølge Tomas.

 

Dette blir gøy! Husk komfortable klær, gode sko, matpakke og rikelig med drikke. Det blir to pauser i tillegg til lunsjpausen.

 

Gleder meg til vi ses i Seniorsenteret kl 10 i morgen 🎶

 

Inger